2021 was in deze eeuw één van de slechtste jaren in Suriname

INGEZONDEN- Nog nooit eerder deze eeuw zijn wij in Suriname er zo op achteruitgegaan. En dat binnen één jaar tijd.

2021 mag daarom met recht in de Surinaamse categorie meest slechte jaren van deze eeuw worden geplaatst.

Er was zoveel beloofd in 2020 door de toenmalige oppositie waardoor de verwachtingen hooggespannen waren en de teleurstellingen nu veel groter.

Geen van de vele beloften zijn waargemaakt door de zittende regering, ze blijken valse te zijn geweest. Het omgekeerde is nu het geval, wij zijn van de regen in de drup terecht gekomen.

En opnieuw wordt er tijdens een nieuwjaarstoespraak voorspoed belooft door de machthebbers die helaas niet verwerkelijkt kan worden. Weer wordt er een worst voor onze neuzen gehouden om ons zoet te houden.

Niets wijst er namelijk op dat 2022 een beter jaar zal worden.

op 1 januari 2023 zullen wij het zeker weten.

LEPTOZ GEMBERSLANK 5X GECONCENTREERD VOOR EEN KRACHTIGE VETVERBRANDING EN OPTIMALE SPIJSVERTERING! VERKRIJGBAAR BIJ CONSTANTIN EN DA DROGIST

Ik reken er in ieder geval niet meer op dat het voorlopig goed komt met Suriname en laat mij niet meeslepen door de droombeelden die door de regering worden geprojecteerd.

De grote ravage die is aangericht door de NDP tussen 2010 en 2020 kun je niet binnen een paar jaar repareren. Dat is onmogelijk onder de huidige omstandigheden met amper perspectieven.

De regering Santokhi moet eerlijk aan de gemeenschap uitleggen dat Suriname nauwelijks structurele geldverdiencapaciteiten heeft en dat er in de nabije toekomst geen noemenswaardige verlichtingen verwachtbaar zijn.

Over een jaar zal u net als ik dat nu alvast doe, ook tot de conclusie komen dat ons voor de zoveelste keer onzinbeloften zijn gedaan.

Mevrouw S. Cruden

DISCLAIMER: Publicatie van ingezonden stukken houdt niet in dat de redactie het eens is met de inhoud. Wenst ook u een ingezonden stuk te publiceren? Mail dit naar [email protected]