fbpx

20 Surinaamse vrouwen voor 1 Nederlandse single man app zorgt voor veel verbazing

GFC NIEUWS- 04/12/20-Dat er momenteel via sociale media wordt gesuggereerd dat Suriname een paradijs is voor Nederlandse single mannen, zorgt voor veel verbazing.

In een bericht dat in Nederland via Whatsapp is gedeeld, wordt een direct verband gelegd tussen de wisselkoers voor de euro. Met 1 euro kan gemiddeld 20 SRD gekocht worden.

“Suriname is het nieuwe Thailand! Na corona kunnen alle single mannen met z’n allen op vakantie naar Suriname gaan want net als de koers van 1 op 20, kan elke man uit Holland ook 20 vrouwen daar hebben. Ze lopen allemaal achter je aan als ze weten dat je veel euro’s hebt meegebracht”, is een passage uit het zeer beledigend bericht.

Het is onduidelijk wie het bericht heeft gelanceerd en of het de doelbewuste intentie is geweest om het toerisme in ons land zo op een subtiele manier een boost te geven.

BEKIJK OOK
Man aangehouden voor poging tot verkrachting 14-jarig meisje

Het Kritische Surinaamse VrouwenCollectief (KSVK) zegt aan GFC Nieuws, onthutst de inhoud van het Whatsappbericht te hebben gelezen en verzoekt een ieder dit niet door te sturen,”want dit is geen positieve reclame voor Suriname”.

“Om Suriname te vergelijken met Thailand, waar relatief veel jonge dames in steden als Bangkok en Pattaya letterlijk achter¬† buitenlanders aanlopen voor seksuele diensten en liefdesrelaties, is een grove belediging van de Surinaamse vrouwen. Wij vrouwen hebben het moeilijk, maar gelukkig zijn wij nog niet op zo’n niveau gedaald dat wij op mannenjacht gaan! Wij zijn beslist niet het nieuwe Thailand”, aldus het KSVC.

Foto: meisjes in Bangkok.