fbpx
20 personen vandaag positief getest op Covid-19, 15 genezen

GFC NIEUWS- Vandaag zijn 20 personen positief getest op Covid-19.

15 personen mochten naar huis, nadat ze genezen werden verklaard. Het aantal personen dat genezen is verklaard, is 242.

Vanaf maart 2020 zijn 535 positief getest op Covid-19. Het aantal actieve gevallen is 280.

Het aantal personen in overheidsquarantaine is toegenomen, vanwege de repatriëringsvluchten uit Amsterdam, Aruba en Curaçao. In totaal zijn 529 personen in quarantaine.

Acht personen worden verpleegd op de Intensive Care Unit. Onder hen bevindt zich ook voorzitter Paul Somohardjo van Pertjajah Luhur. Alhoewel zijn toestand stabiel is, wordt hij nauwlettend in de gaten gehouden.

Verschillende coalitietoppers zijn mogelijk besmet het coronavirus. Tot nu toe zijn Somohardjo en Jerrel Pawiroredjo, ondervoorzitter van de Nationale Partij Suriname, positief getest. Momenteel wordt aan contacttracéring gedaan om na te gaan met wie deze politici in contact zijn geweest.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.