fbpx

20- jarige vrouw aangehouden in moordzaak Jeetrindra Sohan

GFC NIEUWS- De 20-jarige Sarafina M. alias ‘Sara’ is maandag aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. Deze jonge vrouw is nauw betrokken geweest bij het om het leven brengen van de 48-jarige Jeetindra Sohan, wiens lijk op zaterdagmorgen 25 april vanuit een auto werd geduwd op de rijbaan in de Magnesiumstraat.

Sarafina en haar 21-jarige vriend Franky J. die eerder was aangehouden en opgesloten, hebben bekend dat zij samen het strafbaar feit hebben gepleegd.
.
Het slachtoffer die in zijn vrije tijd taxi reed, werd door Sarafina gebeld voor een rit. Zijn telefoonnummer kreeg zij van Franky. Volgens afspraak werd zij opgehaald door het latere slachtoffer, waarna zij hem dirigeerde naar een andere locatie, waar Franky werd opgehaald.

BEKIJK OOK
Twee jeugdigen aangehouden voor reeks berovingen

In de auto werd Sohan ettelijke keren door Franky gestoken met een mes, met de dood tot gevolg.

Vervolgens reden zij met de auto van het slachtoffer de Magnesiumstraat in, waar zijn lijk uit de auto werd geduwd op de rijbaan. Vervolgens reden Sarafina en Franky weg met de auto van Sohan. Het motief voor het plegen van de criminele daad is nog niet helemaal duidelijk voor de politie.