fbpx
20-jarige steekt zichzelf in brand na ruzie met moeder over smartphone

GFC NIEUWS- Een 20-jarig meisje heeft zichzelf in brand gestoken, nadat haar moeder haar smartphone bewaarde om zo te voorkomen dat ze contact had met haar vriend.

Hashini Piumika uit Sri Lanka overgoot zichzelf met kerosine en stak zichzelf aan. De 20-jarige student overleed een dag na haar daad aan haar verwondingen.

De moeder van Hashini was tegen de relatie met de man en had haar vaker gevraagd om daarmee te stoppen. Om te voorkomen dat haar dochter hem belde, bewaarde ze haar telefoon.

Op 20 augustus kregen dochter en moeder weer een fikse ruzie en verzocht Hashini haar moeder om de telefoon terug te geven, maar ze weigerde.

Na haar daad werd ze met spoed gebracht naar het ziekenhuis waar ze in een kunstmatige coma werd gebracht om zo haar leven te redden. Ze overleed echter een dag daarna.

Meer nieuws

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.