fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

20-jarige geëlektrocuteerd door 12000 volt hoogspanningskabel

De 20-jarige Rinato Moesa is vanmorgen geëlektrocuteerd. De ingeschakelde politie van Flora trof het lijk hangend in de bak van een hoogwerker aan. Het latere slachtoffer, dat werkzaam was bij een aannemingsbedrijf, verrichte met andere collega’s werkzaamheden op het dak van een pand aan de Duisburglaan.

Na schafttijd zouden de mannen weer aanvangen met de werkzaamheden. De eerste medewerkers werden door Rinato via een hoogwerker naar het dak gebracht. Het slachtoffer dat het mechanisme bediende zou terug naar beneden gaan om twee andere collega’s op te halen om die naar het dak te vervoeren.

OOK INTERESSANT
Joe Biden valt op de grond tijdens diploma uitreiking Amerikaanse luchtmacht (VIDEO)

Op een gegeven moment zou hij naar zeggen van de overige medewerkers gevraagd hebben of ze willen zien dat hij de hoogspanningskabel aanraakt en bracht de hoogwerker naar een 12.000 volt hoogspanningskabel van de Energie Bedrijven Suriname (EBS). Rinato strekte vervolgens zijn arm uit naar de kabel om die vast te pakken met het voor hem noodlottige gevolg.

Het lijk is in beslag genomen. De politie van Flora onderzoekt de zaak verder.(GFC)