fbpx
Facebook Pagelike Widget

20-jarige doodgestoken om 20 SRD

GFC NIEUWS- De 20-jarige Severino Helderberg werd vanochtend tijdens de lockdown doodgestoken door de 22-jarige Oniel A. in de Charlottenburgweg, Santodorp.

De steekpartij vond plaats nabij een locatie in de Charlottenburgweg waar onder andere gedobbeld wordt.

Uit het voorlopig politioneel onderzoek is naar voren gekomen dat Oniel en Severino een woordenwisseling kregen met elkaar om SRD 20. Oniel moest Severino dat geldbedrag betalen.

De woordenwisseling liep uit de hand en gooide Severino een steen op Oniel, die vervolgens een scherp voorwerp te voorschijn haalde en Severino in zijn borststreek stak.

Toen de politie van Santodorp op de plek van het incident arriveerde, vertoonde Severino geen teken van leven meer. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van Severino vast.

Oniel is door omstanders aangehouden en overgedragen aan de politie. Het ontzielde lichaam van Severino is in opdracht voor obductie in beslag genomen.

Oniel heeft toegegeven dat hij Severino heeft neergestoken. Het verder onderzoek in deze zaak is overgedragen aan Kapitale Delicten.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…