fbpx
20-jarige die goudzoeker neerstak, aangehouden

De 20-jarige verdachte Macheco v.d K. is op donderdag morgen 19 maart door het Arrestatie Team van de politie aangehouden en overgedragen aan de politie van Brokopondo.

Op zondag 8 maart heeft deze verdachte een collega goudzoeker met een mes neergestoken te “Roma Pit” in het district Brokopondo. Macheco stak het slachtoffer in zijn buikstreek waardoor hij zwaargewond raakte.

Na zijn daad maakte Macheco zich uit te voeten en was sindsdien voortvluchtig totdat hij werd aangehouden door het Arrestatie Team.

Uit voorlopig onderzoek is naar voren gekomen, dat het slachtoffer een goudmat had geleend aan de verdachte. Toen het slachtoffer zijn goudmat terug wilde hebben ontstond er ruzie tussen hem en de verdachte Macheco.

Op een gegeven moment pakte macheco een mes en stak het slachtoffer daarmee in zijn buikstreek. Het mes waarmee het feit is gepleegd is gevonden en in beslag genomen.

Macheco is hangende het onderzoek in verzekering gesteld, laat de politie weten.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…