fbpx
20-jarige bromfietser zwaargewond na verkeersongeval

De 20-jarige bromfietser R.S. viel afgelopen zaterdag omstreeks 19.00 uur van zijn bromfiets in de R. Misreweg te Nickerie.

Na de melding van het verkeersongeval deed de politie de plek aan. R.S. werd zwaargewond op de weg aangetroffen. De politieambtenaren namen een sterke alcohol geur waar bij R.S.

Hij werd per ontboden ambulance naar het Mungra Medisch Centrum (MMC) afgevoerd, alwaar hij ter verpleging werd opgenomen.

Zijn bromfiets vertoonde aanzienlijke schade aan de voorzijde. Een ooggetuige verklaarde aan de politie dat R.S. met hoge snelheid over de weg reed en vermoedelijk voor een straathond uitweek met het gevolg dat hij met zijn bromfiets kwam te vallen.

Meer nieuws

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.

“Adhin mag naar huis”

GFC NIEUWS- “Laat het recht zegevieren. Adhin mag naar huis!” Dit deelde NDP-topper Melvin Bouva zojuist op social media.