fbpx

20 jaar cel voor man die minnaar van zijn vrouw vastbindt en geslachtsdeel afsnijdt

GFC NIEUWSREDACTIE- Een Amerikaanse vader van 5 kinderen moet 20 jaar de gevangenis in nadat hij het geslachtsorgaan van de geliefde van zijn vrouw met een schaar afknipte.

Ook moet hij een schadevergoeding betalen van meer dan 251 duizend dollar.

De 51-jarige man lokte het slachtoffer van 32 jaar onder bedreiging naar zijn slaapkamer waarna het slachtoffer moest toekijken hoe zijn geslachtsdeel werd afgesneden. De dader kwam twee maanden voor het incident erachter dat de man de liefde bedreef met zijn vrouw.

Gemeld wordt dat artsen er niet in zijn geslaagd om het geslachtsorgaan van de man te herstellen waardoor hij geen geslachtsgemeenschap meer kan hebben met zijn vrouw.

BEKIJK OOK
Wet Fiscale Jurisdictie goedgekeurd door parlement

Volgens de verminkte man kwam de dader op de dag van de aanval zonder toestemming zijn huis binnen terwijl het slachtoffer het ontbijt voor zijn twee dochters aan het maken was, meldt Daily Mail.

‘Ik kom hier om iets recht te zetten’, zei de dader naar verluidt en bracht hem toen naar een kamer en sloot de deur achter hen.

Van daaruit beweert het slachtoffer dat zijn ondergoed naar beneden werd getrokken waarna zijn geslachtsdeel werd afgehakt.

BEKIJK OOK: Vrouw lokt aanstaande moeder naar huis met gratis kleren en laat baby uit haar buik snijden

Foto ter illustratie: macrovector