fbpx
1ste “Bouw- en woonbedrijven GIDS” uitgekomen

De Stichting Welzorg Suriname(SWS) is al 5 jaren bezig om aanbieders van bouw- en woonproducten meer bekendheid te geven. Met de diverse activiteiten en promotieproducten brengen we bovengenoemde aanbieders zo dicht mogelijk bij hun doelgroep, laat de directie optekenen.

Zij zegt dagelijks wij te worden benaderd voor contactgegevens van bedrijven, organisaties c.q. instanties die actief zijn in de bouw- en woonwereld.

Om de consument en de aanbieder van bouw- en woonproducten, tegemoet te komen, heeft SWS gemeend om uit te komen met de “Bouw- en Woonbedrijven Gids”.

De gids is een zo compleet mogelijke en overzichtelijke gids waarin iedereen die diensten of producten op het gebied van bouwen en wonen aanbiedt, wordt vermeld of de kans krijgt te adverteren.

Vermelding in de gids is geheel gratis.

Contact:

Wierash GangaramPanday, voorzitter
Tel: +597-539317 of +597-497073
Mob: +597-8597877
Email: [email protected]
Facebook: Bouw en woonbedrijvenGIDS

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…