fbpx
1st Editie Aruba Summer Music Festival staat voor de deur

De eerste editie van het Aruba Summer Music Festival zal in de maand juni plaatsvinden en wel van 25 – 27 juni 2015 op Aruba.

Met het Aruba Summer Music Festival laat Aruba zien dat het eiland veel meer te bieden heeft dan alleen hagelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Het ‘One Happy Island’ is al jaren het middelpunt van muziek, kunst en cultuur, waarbij internationale sterren het eiland aandoen.

Het Aruba Summer Music Festival wordt georganiseerd door Loco Lobo Productions en SD Concerts en wordt ondersteund door de Aruba Tourism Authority.

Het Aruba Summer Music Festival belooft een waar muziekspektakel te worden met de populaire performer Pitbull die ook is toegevoegd aan de line-up.

Armando Christian Pérez beter bekend onder zijn artiestennaam Pitbull, is een Amerikaanse kunstenaar van Miami met meerdere hit-nummers, prijzen en succesvolle concerttours. Recentelijk werkte hij een uitgebreid tournee in Azië af en in 2014 was hij met Enrique Iglesias op meerdere locaties in de VS met uitverkochte join-tours .

Het Summer festival op het prachtige eiland Aruba zal worden gehost op de Harbor Arena, die een geweldige locatie in de binnenstad is. De locatie is volledig geasfalteerd en ideaal is om er te dansen.


De line-up van dit jaar zal zijn:

Donderdag 25 Juni: N-Fusion – Tsunami – Robert Y Su Solo Banda Show – D’Licious – Le Groove
Vrijdag 26 Juni: Carlos Vives – Elvis Crespo – Jerry Rivera
Zaterdag 27 Juni: Pitbull – Nicky Jam – Nutzbeatz

Voor het Aruba Summer Music Festival zijn er hele aantrekkelijke reisarrangementen met het Brickell Bay Hotel verkrijgbaar bij BES Reizen en Unique Package Plan.

Voor meer informatie kan men contact opnemen op het nummer 8637670.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…