Eerste training ‘Ken Je Kwaliteiten’ van start gegaan

JCI Nilom heeft donderdag haar training ‘Ken Je Kwaliteiten’ georganiseerd voor 42 Surinaamse jongeren. Deze training is een interactieve managementtraining.

Volgens Vice President Internal Andy Tjoe A Long, wordt deze training voor het eerst in ons land georganiseerd door JCI Nilom. Wij vinden het belangrijk dat onze Surinaamse jongeren zich blijven scholen en ontwikkelen. Zo creëren wij actieve jonge burgers binnen onze samenleving.

Tijdens de training hebben de participanten geleerd om de kwaliteiten die ze beschikken beter in kaart te brengen. Na het volgen van deze training zijn de participanten in staat om een kwaliteit, valkuil, allergie en uitdaging van jezelf te benoemen en in relatie tot elkaar te zien door middel van een kernkwadrant. Je begrijpt beter waarom je dingen doet en waarom je op een bepaalde manier reageert op anderen.

De komende maanden zal JCI Nilom nog enkele trainingen organiseren waaronder Communicatieve Vaardigheden, Motivational sessies op het IMEAO 1, IMEAO Nickerie, SG Sanatan Dharm en JC&I zoals die opgenomen is in het jaarplan.

De training is door Donaghy Malone en Klebert Drenthe verzorgd.(GFC)

Overige berichten