fbpx
19 personen vandaag positief getest op Covid-19

GFC NIEUWS- Vandaag zijn 19 personen positief getest op Covid-19.

Het aantal actieve gevallen gaat van 156 naar 175.

Eerder vandaag werd het aantal genezen verklaarde personen op de website aangepast. Het gaat om 48 personen die vanaf vorige week vrijdag naar huis mochten.

Directeur Cleopatra Jessurun van Volksgezondheid zei vanavond op de persconferentie van het Managementteam dat het ministerie deze personen zal blijven monitoren.

Waar voorheen Covid-19-besmette personen pas na twee negatieve testen naar huis werden gestuurd, wordt dat vanaf vrijdag anders aangepakt. Volgens recente inzichten is het besmettelijk zijn van een geïnfecteerde voor anderen niet eindeloos en niet per se gekoppeld aan het wel of niet hebben van een positieve swab, legde infectioloog Stephen Vrede uit.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.