fbpx
19- jarige studente uit Wanica heeft bejaarde (82) als vriend om haar moeder financieel te helpen

GFC NIEUWS- “Ik heb een relatie met een oude man omdat mijn moeder en ik het financieel heel erg moeilijk hebben”.

GFC Nieuws vroeg een 19- jarige studente die samen met haar moeder woont in Wanica (Suriname) en liever anoniem wil blijven, wat haar ertoe heeft bewogen te daten met een 82- jarige man die haar opa zou kunnen zijn. De twee hebben al bijna een jaar een seksrelatie die niet is gebaseerd op liefde, maar op geld.

“Hij weet dat ik geen liefdesgevoelens voor hem heb. Hij verlangt alleen seks en genegenheid van mij en zorgt ervoor dat al mijn rekeningen en studiekosten worden betaald. Ik krijg ook zakgeld als ik bij hem ben geweest. Zo kan ik ook mijn moeder helpen, want ook zij heeft het financieel heel erg moeilijk. Eigenlijk doe ik het meer voor mijn ma”, is haar uitleg.

De tiener is van mening dat ze niets verkeerd doet en beweert dat de ene hand de andere hand wast.

“Het is niet dat ik steel of iemand voor de gek aan het houden bent. Het is een zakelijke deal, wij helpen elkaar. Ik kan u vertellen dat veel van mijn vriendinnen dit ook doen”.

Ze is er heel erg duidelijk in waarom ze gekozen heeft voor een hoogbejaarde man. “Heel oude mannen zijn rustig, dus niet wild en hebben niet te veel andere nukken”, is haar stellige overtuiging.

Foto ter illustratie.

Meer nieuws

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…