fbpx

19- jarige studente uit Wanica heeft bejaarde (82) als vriend om haar moeder financieel te helpen

GFC NIEUWS- “Ik heb een relatie met een oude man omdat mijn moeder en ik het financieel heel erg moeilijk hebben”.

GFC Nieuws vroeg een 19- jarige studente die samen met haar moeder woont in Wanica (Suriname) en liever anoniem wil blijven, wat haar ertoe heeft bewogen te daten met een 82- jarige man die haar opa zou kunnen zijn. De twee hebben al bijna een jaar een seksrelatie die niet is gebaseerd op liefde, maar op geld.

“Hij weet dat ik geen liefdesgevoelens voor hem heb. Hij verlangt alleen seks en genegenheid van mij en zorgt ervoor dat al mijn rekeningen en studiekosten worden betaald. Ik krijg ook zakgeld als ik bij hem ben geweest. Zo kan ik ook mijn moeder helpen, want ook zij heeft het financieel heel erg moeilijk. Eigenlijk doe ik het meer voor mijn ma”, is haar uitleg.

BEKIJK OOK
Commissie BAZO/BZV Nickerie stelt orde op zaken

De tiener is van mening dat ze niets verkeerd doet en beweert dat de ene hand de andere hand wast.

“Het is niet dat ik steel of iemand voor de gek aan het houden bent. Het is een zakelijke deal, wij helpen elkaar. Ik kan u vertellen dat veel van mijn vriendinnen dit ook doen”.

Ze is er heel erg duidelijk in waarom ze gekozen heeft voor een hoogbejaarde man. “Heel oude mannen zijn rustig, dus niet wild en hebben niet te veel andere nukken”, is haar stellige overtuiging.

Foto ter illustratie.