fbpx
Facebook Pagelike Widget

19-jarige opgesloten voor afpersen scholier (14)

De 19-jarige Clarence. S. werd vorige week dinsdag door de politie van het ressort Santo Dorp aangehouden.

Clarence wordt ervan verdacht een mobiele telefoontoestel van een 14-jarige scholier te hebben weggenomen, en wel kort nadat hij vroeg om het te bezichtigen.

Volgens verklaring van de scholier zat hij in een PSB-lijnbus op weg naar huis. Naast hem zat een man met een fors postuur die hem vroeg als hij beltegoed had. Die man was Clarence S. Nadat de scholier hem gezegd had niet over beltegoed te beschikken vroeg Clarence hem om zijn telefoon te bezichtigen.

Nadat de scholier de zaktelefoon aan Clarence overhandigde, zei hij dat hij de zaktelefoon zou houden. Vervolgens haalde Clarence een mes tevoorschijn uit zijn schoudertas en drukte die tegen de buik van de scholier.

Uit vrees zei de scholier niets en stapte kort daarna uit de bus. De scholier ging gelijk naar het politiebureau Santo Dorp voor het doen van aangifte. Na de aangifte nam de politie de scholier mee in de auto om het gebied af te kammen.

De scholier zag Clarence voor een winkel staan. Hij werd vervolgens door de politie staande gehouden en gefouilleerd. De zaktelefoon van de scholier werd aangetroffen en een mes. Clarence werd direct aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Deze brutale afperser is achter slot en grendel gezet door de politie van Santo Dorp.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…