fbpx
Facebook Pagelike Widget

19-jarige daags na inbraak aangehouden

GFC NIEUWS- De 19-jarige Sharkel T. is maandag aangehouden door de politie van Uitvlugt.

Sharkel wordt ervan verdacht in vereniging diefstal door middel van braak te hebben gepleegd bij een handelszaak in Uitvlugt.

De politie kreeg in de avond van zaterdag 20 – op zondag 21 juni de melding van een inbraak, waarbij etalageglazen van een handelszaak waren ingeslagen. Voorts dat elektronische apparaten waaronder laptops en mobiele telefoons uit de handelszaak waren gestolen.

Na uitgewerkte informatie is de verdachte Sharkel in beeld gebracht door de politie. Al gauw bleek dat deze verdachte op een adres binnen het ressort bezig was goederen te verkopen.

De wetsdienaren deden het adres en werd Sharkel aangehouden met in zijn bezit speakerboxen en een notebook. Hij is hangende het onderzoek in verzekering gesteld door de politie van Uitvlugt.

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…