fbpx
19-jarige bromfietser dood na aanrijding met auto hoek Lachmon- en Coesewijnestraat

GFC NIEUWS- De politie van Flora kreeg in de avond van zaterdag op zondag de melding binnen van een aanrijding op de hoek van de J. Lachmon- en de Coesewijnestraat tussen een auto- en een bromfietsbestuurder.

De 19-jarige bromfietser Nachifio Kluis was zwaargewond en niet aanspreekbaar. Per ontboden ambulance werd Kluis afgevoerd naar het Academisch Ziekenhuis Paramaribo, alwaar hij kort na aankomst kwam te overlijden.

Uit het onderzoek is naar voren gekomen dat de twee voertuigen in botsing met elkaar kwamen op het kruisingsvlak, gevormd door de Lachmon- en Coesewijnestraat.

Uit camerabeelden is duidelijk te zien dat het verkeerslicht in de rijrichting van de autobestuurder op groen stond, hetgeen betekende dat hij mocht doorrijden. Vanuit de rijrichting van de bromfietser stond het verkeerslicht volgens de camerabeelden op rood, maar hij negeerde het verkeerslicht.

Het ontzielde lichaam van Nachifio Kluis is afgestaan aan zijn nabestaanden.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.