fbpx
19 buschauffeurs bekeurd en 5 busvergunningen ingetrokken tijdens gezamenlijk optreden politie en leden OWT&C

GFC NIEUWS- De politie heeft in samenwerking met leden van het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie (OWT&C) op 2 maart verkeerscontroles uitgevoerd op lijnbussen op twee locaties.

De controles vonden plaats op de kruising van de Indira Ghandi- en Nieuw Weergevondenweg en op de kruising van de Nieuwe Weergevonden- en Agnoriaweg.

In totaal zijn er 61 buschauffeurs van lijnbussen staande gehouden om hun bescheiden te controleren. Daarbij zijn van vijf buschauffeurs de vergunningen ingevorderd door de leden van OWT&C.

Verder zijn negentien bestuurders bekeurd voor het rijden zonder busvergunning, niet in het bezit zijn van een geldig Surinaams rijbewijs en rijden zonder dat het voertuig gekeurd of ter herkeuring is aangeboden.

Meer nieuws

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.