fbpx

18-jarige worstverkoper in verzekering gesteld

De 18-jarige worstverkoper Sharis J. is vorige week woensdag door de politie van het ressort Uitvlugt in verzekering gesteld. Hij kreeg eerder op die dag een woordenwisseling met de 25-jarige Evert R.

Onderzoek wees uit dat Evert op een rijwiel over de Franchepanestraat reed, waar hij Sharis die worst verkocht, tegenkwam. Hij stopte het rijwiel en liep de worstverkoper tegemoet. Op een bepaald moment kregen de twee jongemannen een woordenwisseling. De worstverkoper bracht Evert toen een slag toe.

Evert liep weg en kwam terug met een eindhout, waarmee hij Sharis een slag toebracht op zijn hoofd. Sharis die op dat moment een scherp voorwerp in zijn hand had, verwondde zijn tegenstander hiermee.

Ondanks de steekverwondingen haalde Evert een hard voorwerp tevoorschijn uit een rugtas die hij bij zich droeg. De worstverkoper rende toen weg. Evert sprong op zijn fiets om zijn weg te vervolgen en in de Surinamestraat viel hij van zijn fiets.

OOK INTERESSANT
President Santokhi kondigt maatregelen voor koersbeheersing aan

Omstanders schakelden de politie van Flora in. Per ontboden ambulance werd Evert afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis, waar hij ter verpleging op de afdeling Intensive Care is opgenomen.(GFC)

Inmiddels had de 18-jarige Sharis zich aangemeld op het politiebureau Flora, waar hij de wetsdienaren heeft voorgehouden Evert steekverwondingen te hebben toegebracht. Sharis werd direct aangehouden en omdat het voorval zich in het ressort Uitvlugt heeft voorgedaan, is de verdachte overgedragen.

Een deel van het scherp voorwerp is terug gevonden en in beslag genomen.