18-jarige travestiet opgepakt voor diefstal

De politie van het ressort Centrum heeft de 18-jarige travestiet Revelino V. aangehouden en in verzekering gesteld.

Revelino heeft zich schuldig gemaakt aan diefstal van een geldbedrag uit een auto.

De benadeelde deed aangifte en verklaarde dat hij vorige week zondag, omstreeks half twee in de ochtend, over de Kromme Elleboogstraat reed in de richting van de Waterkant.

Een persoon, die op een vrouw leek, verscheen plotseling op de kruising van de Kromme Elleboog- en de Oude Hofstraat, waardoor hij krachtig moest afremmen om de persoon niet aan te rijden.

Hij sprak de persoon, die naderhand travestiet Revelino zou blijken te zijn, aan over het feit dat een jonge vrouw zo vroeg in de ochtend alleen over straat liep.

Op dat moment stak de verdachte zijn hand in zijn auto en griste een geldbedrag weg dat hij op de versnellingsbak in zijn auto had gezet. Daarna rende hij weg in de richting van de Watermolenstraat.

Een wachter, die in de directe omgeving was, liep naar hem toe en hield hem voor dat het een travestiet was die zijn geld had gestolen.

De politie ging op onderzoek uit en binnen korte tijd kwam Revelino als verdachte in beeld. Hij werd aangehouden en overgebracht naar het bureau.

Revelino is een oud bekende van de politie. Hij is door de politie achter slot en grendel gezet in het belang van het onderzoek.

Overige berichten