fbpx
18-jarige steelt gouden horloge en ring van oom

De 18-jarige Guillermo H. heeft een gouden horloge en ring van zijn oom gestolen. Daarna bedreigde hij met een pennemes een man met de dood. De politie van Uitvlugt heeft hem op woensdag 27 januari aangehouden.

Sudesh D. deed aangifte van bedreiging tegen de verdachte. Volgens Sudesh was hij in zijn woning en hoorde iets op zijn dak vallen. Hij liep naar buiten om een kijkje te nemen en zag Guillermo voor zijn woning staan. De eigenaar vroeg aan Guillermo wat hij wilde.

De verdachte zei dat hij naar een horloge zoekt en dat Sudesh verder niet moest bemoeien. Sudesh vroeg de jongeman de plaats te verlaten. Guillermo bood tegenstand. Hij  haalde hij een pennenmes tevoorschijn en bedreigde Sudesh met de dood. Het slachtoffer ging naar de politie en de verdachte werd opgespoord en aangehouden.

Het pennenmes is op hem aangetroffen en in beslag genomen. Terwijl de politie op het bureau bezig was met het verhoor van Guillermo, stapte een andere man het politiegebouw binnen. Hij wilde aangifte doen tegen zijn neefje, die volgens zijn verklaring een gouden horloge en een gouden ring van hem had gestolen.

Uit zijn relaas bleek dat de aangifte tegen Guillermo werd gedaan. Bij navraag zei Guillermo dat hij de kostbare goederen aan vriend die hij op straat tegenkwam, heeft verkocht. De vriend werd opgespoord maar hij ontkent de sieraden bij Guillermo te hebben gekocht.  De werkelijke koper wordt nog gezocht.

Guillermo is hangende het onderzoek en na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie Guillermo voor beide feiten ingesloten.

 

Meer nieuws

Sanatan Dharmscholen blikken tevreden terug

GFC NIEUWS- De Sanatan Dharmscholen hebben voor het schooljaar 2019/2020 een goed slagingspercentage gerealiseerd. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Wesley Rozenhout nieuwe directeur Grassalco

GFC NIEUWS- Directeur Linus Diko van Grassalco heeft dinsdag overgedragen aan Wesley Rozenhout. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers. Klik…

Hatramij schenkt waarschuwingsborden aan OW

GFC NIEUWS- Hatramij Suriname heeft waarschuwingsborden geschonken aan het ministerie van Openbare Werken (OW). Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen wetenschappers….

Verbouwing en ontwikkeling Essed Stadion

GFC NIEUWS- In Suriname op een kwaliteitsvolle manier kunnen voetballen door te zorgen voor hoogstaande sportinfrastructuur, Dat is het doel van Surinaamse Voetbalbond (SVB). Dikke…

7 nieuwe Covid-gevallen en 1 dode

GFC NIEUWS- Het voorbije etmaal zijn 11 personen positief getest op Covid-19. Helaas viel er nog een Covid-dode en staat het aantal doden nu op…

Toename aantal coronadoden in Nederland

GFC NIEUWS- Het aantal geregistreerde coronadoden en besmettingen met het virus in Nederland blijft stijgen. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…

Ingezonden| Registratie van landsdienaren

GFC NIEUWS- In de media lazen wij dat de minister van Binnenlandse Zaken, Bronto Somohardjo, het project “Registratie van Landsdienaren” heeft geïnitieerd op zijn ministerie….

Man kapt zus na ruzie

GFC NIEUWS- De 55-jarige Jozef C. is op 14 oktober ingesloten voor mishandeling en vernieling. Dikke mensen slanken het makkelijkste af met afslanksysyeem Constantin, zeggen…