fbpx
Facebook Pagelike Widget

18 -jarige Saskia Dahlberg nog steeds vermist

GFC NIEUWS- Het hoofd Bestrijding Zware Criminaliteit verzoekt nog steeds de opsporing van de vermiste 18- jarige Saskia Dahlberg. De tiener verliet op zondag 23 februari 2020 omstreeks 15.00 uur haar huis en is sedertdien niet huiswaarts gekeerd.

Saskia heeft volgens de politie een bruine gelaatskleur, is afro- Surinaamse, heeft een slanke lichaamsbouw, kroes haar en een geschatte lengte van 1.60 meter. De jongedame woonde voor haar vermissing aan de Gegwastraat 07 in Paramaribo.

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze jeugdige wordt verzocht om contact te maken met de politie Geyersvlijt op de telefoonnummers 451222 of 451677,  de Command Centre op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

 

 

Meer nieuws

7 nieuwe coronagevallen erbij

GFC NIEUWS- Dinsdag testten 7 personen positief op Covid-19. Paramaribo noteert 6 nieuwe besmettingen en Wanica 1.

BOG houdt drive- thru-uitreiking

GFC NIEUWS- Ter afsluiting van de training Basis Psychosociale Vaardigheden voor COVID-19 hulpverleners heeft er een drive-thru uitreiking plaatsgevonden.

Dringende aanpak natte infrastructuur Saramacca

GFC NIEUWS- Tijdens een spoed onderhoud tussen het DNA-lid Radjendre Debie en districtscommissaris Sherin Bansi-Durga van Saramacca met de minister van Landbouw, Veeteelt en Visserij…

Geen nieuwe Covid-gevallen maandag

GFC NIEUWS- Al twee dagen op rij is niemand positief getest op Covid-19. Het voorbije etmaal zijn 23 testen uitgevoerd en testte iedereen negatief.

Achaibersing buigt zich over knelpunten BBGO

GFC NIEUWS- Minister Armand Achaibersing van Financiën en Planning heeft zich samen met het bestuur van de Bond voor Belangenbehartiging Gepensioneerden uit Overheidsdienst (BBGO) gebogen…

BEP brengt bezoek aan Kwinti en Pamaka Gaaman

GFC NIEUWS- Een delegatie van de politieke partij BEP onder leiding van voorzitter Ronny Asabina heeft op Onafhankelijkheidsdag een kennismakingsbezoek gebracht aan de pas beëdigde…

Succesvolle launch NPS Global Village

GFC NIEUWS- Op initiatief van afdeling Nederland van de Nationale Partij Suriname (NPS) is recent tijdens een virtuele kick-off meeting de NPS Global Village gestart.

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…