fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

18-jarige roofverdachte in been geschoten door politie

GFC NIEUWS- De 18-jarige Mark M. werd maandag kort na zijn aanhouding door de politie neergeschoten, nadat hij probeerde te vluchten en waarschuwingsschoten negeerde.
De politie van Geyersvlijt heeft in de maand juni verschillende aangiften van inbraken opgenomen die zijn gepleegd in hun ressort. Deze inbraken zijn gepleegd door een bende bestaande uit tenminste vijf mannen. Een van de benadeelden is een handelaar in juwelen en polshorloges. De inbrekers zijn de handelszaak binnengedrongen en hebben daaruit juwelen en polshorloges gestolen.
De politie van Geyersvlijt droeg het onderzoek tegen deze bende over aan de collega’s van de afdeling Recherche Paramaribo. Na uitgewerkte informatie kwamen de rechercheurs erachter dat ene Mark M. op maandag 22 juni een van de gestolen horloges zou verkopen voor iemand.
De rechercheurs gingen op de loer en op het moment dat Mark het horloge verkocht, sloegen zij toe. Kort na zijn aanhouding zette Mark het op een lopen. De rechercheurs gingen hem achterna waarbij zij hem tot stoppen sommeerden en ook waarschuwingsschoten losten.
Nadat Mark geen gevolg gaf aan de sommaties en de waarschuwingsschoten werd gericht op zijn benen geschoten. Hij werd in zijn linker enkel geraakt.
Nadat Mark medisch behandeld was, werd hij overgebracht naar het politiebureau.
Hij is hangende het onderzoek door de politie in verzekering gesteld.

OOK INTERESSANT
Readytex Art Gallery doet met 15 kunstenaars aan Atlantic World Art Fair 2023