fbpx

18-jarige jongedame steekt partner in zijn rug

GFC NIEUWS- De 18-jarige Dayanara P. is op 8 november door de politie van Nieuwe Haven ingesloten voor onder andere poging tot moord, poging tot doodslag en zware mishandeling.
De politie van Centrum kreeg de melding dat er op een adres in het werk ressort een man in zijn auto was aangetroffen met steekverwondingen aan het lichaam. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek. Het bleek te gaan om het 25-jarige slachtoffer Romario T. De man was op dat moment niet aanspreekbaar. Hij werd met de ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp voor het verkrijgen van medische hulp.
Naderhand wees het onderzoek uit dat het slachtoffer op een locatie aan de Drambrandergracht met een scherp voorwerp door zijn partner is verwond. Hierna stapte het slachtoffer in zijn voertuig en reed richting de binnenstad. Het verder onderzoek werd overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven.
Het politioneel onderzoek wees uit dat het slachtoffer door zijn 18-jarige partner is verwond. Deze verdachte werd opgespoord en aangehouden.
Dayanara verklaarde aan de politie dat haar vriend Romario haar tot twee keren toe heeft mishandeld. De tweede keer werd zij aan de Drambrandersgracht door haar vriend geslagen. Daarbij heeft zij op een onbewaakt moment Romario, met scherp voorwerp in zijn rug gestoken. D
ayanara stapte in een taxi en probeerde weg te komen. Een oplettende burger reed de auto waarin de verdachte zat klem. De moedige burger hield de taxichauffeur voor dat de vrouw kort te voren een strafbaar feit had gepleegd. Intussen was de politie ingeschakeld en kon de vrouw worden aanhouden.
Het scherpvoorwerp waarmee zij haar partner in de rug stak, gooide zij in een vuilniscontainer. Op haar aanwijzing werd het voorwerp achterhaald.
Het slachtoffer is ter verpleging in de ziekeninrichting van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo opgenomen. Volgens de behandelende arts zal er operatief worden ingegrepen.
Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van Nieuwe Haven.

BEKIJK OOK
Eerste Energy Forum moet leiden tot acties