fbpx
18-jarige jongedame steekt partner in zijn rug

GFC NIEUWS- De 18-jarige Dayanara P. is op 8 november door de politie van Nieuwe Haven ingesloten voor onder andere poging tot moord, poging tot doodslag en zware mishandeling.

De politie van Centrum kreeg de melding dat er op een adres in het werk ressort een man in zijn auto was aangetroffen met steekverwondingen aan het lichaam. De wetsdienaren deden de plek aan voor onderzoek. Het bleek te gaan om het 25-jarige slachtoffer Romario T. De man was op dat moment niet aanspreekbaar. Hij werd met de ambulance afgevoerd naar de afdeling Spoedeisende Hulp voor het verkrijgen van medische hulp.

Naderhand wees het onderzoek uit dat het slachtoffer op een locatie aan de Drambrandergracht met een scherp voorwerp door zijn partner is verwond. Hierna stapte het slachtoffer in zijn voertuig en reed richting de binnenstad. Het verder onderzoek werd overgedragen aan de politie van het bureau Nieuwe Haven.

Het politioneel onderzoek wees uit dat het slachtoffer door zijn 18-jarige partner is verwond. Deze verdachte werd opgespoord en aangehouden.

Dayanara verklaarde aan de politie dat haar vriend Romario haar tot twee keren toe heeft mishandeld. De tweede keer werd zij aan de Drambrandersgracht door haar vriend geslagen. Daarbij heeft zij op een onbewaakt moment Romario, met scherp voorwerp in zijn rug gestoken. D

ayanara stapte in een taxi en probeerde weg te komen. Een oplettende burger reed de auto waarin de verdachte zat klem. De moedige burger hield de taxichauffeur voor dat de vrouw kort te voren een strafbaar feit had gepleegd. Intussen was de politie ingeschakeld en kon de vrouw worden aanhouden.

Het scherpvoorwerp waarmee zij haar partner in de rug stak, gooide zij in een vuilniscontainer. Op haar aanwijzing werd het voorwerp achterhaald.

Het slachtoffer is ter verpleging in de ziekeninrichting van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo opgenomen. Volgens de behandelende arts zal er operatief worden ingegrepen.

Het onderzoek wordt voortgezet door de politie van Nieuwe Haven.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…