18-jarige in zitvlak gestoken door vriend

Een 18-jarige jongedame is door haar 25-jarige ex-vriend Engeo B. in haar zitvlak gestoken voor een winkelpand in het ressort Flora. Bij aankomst van de politie van het ressort had de verdachte de plek reeds verlaten. Het slachtoffer werd afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo en mocht na medische behandeling naar huis.

Het slachtoffer had drie jaren een relatie met Engeo, maar omdat hij andere vriendinnen op nahield, bracht zij vijf maanden terug een einde aan de relatie.

Engeo had de halsketting van het slachtoffer nog bij zich. De twee maakten op 24 maart een afspraak voor een winkelpand waar hij de halsketting aan haar zou overhandigen. De twee kregen een woordenwisseling. Engeo haalde een mes tevoorschijn en stak haar daarmee in haar zitvlak.

Door de steek brak het mes in tweeën. Alleen het lemmet is terug gevonden. De verdachte is meermalen opgespoord, maar niet aangetroffen. Hij meldde zich op woensdag 4 april met een familielid aan op het politiebureau en overhandigde de halsketting aan de politie.

Engeo is in verzekering gesteld, meldt de politie.(GFC)

Related Posts