fbpx

18-jarige heethoofd slaat autoruit beveiligingsman in

De 18-jarige Djowie M. is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor vernieling. Dat schrijft de afdeling PR van het KPS vandaag.

De politie van Uitvlugt kreeg via de Centrale Meldkamer een melding van een vechtpartij in het ressort. Daar aangekomen werden partijen aangetroffen, die inmiddels door medewerkers van een security bedrijf waren aangehouden.

Volgens verklaring van de security guards waren zij met surveillancewerkzaamheden bezig in het gebied. Op een bepaald moment zagen zij twee mannen vechten. De kemphanen zijn toen uit elkaar gehaald, waarna de guards hun weg vervolgden. Zij waren nauwelijks in hun voertuig gestapt en zagen de twee elkaar weer aanvallen. De beveiliging medewerkers haalden hen weer uit elkaar en besloten een oogje in het zeil te houden. De mannen bleven elkaar provoceren.

Om erger te voorkomen, besloot één van de medewerkers de politie te bellen. Terwijl deze belde, hoorde hij een knal. Hij keerde zich om en zag dat de autoruit vernield was door een steen die door Djowie op het voertuig was gegooid.

Partijen werden toen overgedragen aan de politie en overgebracht naar het politiebureau. Bij de voorgeleiding heeft Djowie verklaard dat hij de autoruit heeft vernield, omdat de medewerkers zich onterecht bemoeiden met de zaak.

Zijn tegenstander tevens partner heeft aangegeven bereid te zijn de kosten van de vernieling te betalen.(GFC)

Overige berichten