17-jarige tiener ingesloten voor mishandeling

GFC NIEUWSREDACTIE- De verdachte K.A. (17) is op 20 maart door de politie van Nieuw-Nickerie aangehouden op verdenking van mishandeling.

De verdachte K.A. was op 17 maart samen met anderen waaronder het slachtoffer N. op een feest bij de buren. Op een gegeven moment besloot N. om samen met een man bier te gaan kopen. K.A. wilde ook mee en vertrok samen met de twee anderen. Bij aankomst op de locatie viel het K.A. op dat N. in plaats van bier, drugs kocht.

Hierdoor belde K.A. vervolgens met de jarige om hem op te halen, waarna hij met de jarige terugkeerde naar het feest. Op een bepaald moment werd hij door zijn oom benaderd die hem vroeg waar hij zolang was gebleven en of hij was gaan roken.

Er ontstond direct bij K.A. het vermoeden dat N. zijn oom had verteld dat hij drugs was gaan kopen, terwijl dat niet het geval was. Toen N. op vertrek stond naar huis, pakte K.A. een fles en sloeg hem hiermee op zijn hoofd. Door de slag liep N. een barstwond op en moest medisch worden behandeld.

De verdachte werd op 20 maart door de politie van Nieuw-Nickerie opgespoord en aangehouden. Hij heeft toegegeven het feit te hebben gepleegd.

BEKIJK OOK: 20-jarige jongeman die zich vreemd gedroeg op terrein pompstation aangehouden

Overige berichten