fbpx

17-jarige steekt buurmeisje meerdere keren met mes

De politie van het ressort Santo Dorp heeft afgelopen dinsdag de 17-jarige Janine E. aangehouden voor mishandeling.

Via de Centrale Meldkamer kregen de wetsdienaren de melding van een steekpartij aan de Erisstraat en deden de plek aan voor onderzoek. Uit het onderzoek is gebleken dat de 17-jarige vrouwelijke verdachte haar 16-jarig buurmeisje Cerena met een mes meerdere keren heeft gestoken.

Het slachtoffer had eerder een woordenwisseling met enkele zusjes van de verdachte. Daarbij moet zij hen hebben uitgescholden. Zus Janine bemoeide zich ermee en nam het gevecht over.

Janine loerde het slachtoffer af toen zij naar de winkel liep. Bij terugkeer naderde de verdachte het slachtoffer en bracht haar de steken toe met het mes. Een buurjongen kon erger voorkomen door de verdachte het mes afhandig te maken, schrijft de politie.

OOK INTERESSANT
Driedaagse agrarische beurs vanaf 5 mei in Live Entertainment Center

Het slachtoffer is per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoedeisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Zij is opgenomen op de afdeling Chirurgie voor medische behandeling.

De verdachte is aangehouden en na afstemming met een lid van het Openbaar ministerie ingesloten. Het scherpvoorwerp is in beslag genomen. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken.(GFC)