17-jarige opgepakt voor diefstal groot geldbedrag uit voertuig carwash

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) heeft na uitgewerkte informatie op maandag 11 februari de 17-jarige J.V. in een hotel te Paramaribo- Noord aangehouden.

Hij werd kort na zijn aanhouding overgedragen aan de politie van het bureau Geyersvlijt die belast is met het verder onderzoek.

J.V. die werkzaam is bij een carwash te Paramaribo-Noord, wordt ervan verdacht zich schuldig te hebben gemaakt aan diefstal van een grote som geld uit een voertuig. Dat voertuig was naar zijn werkplek gebracht voor een schoonmaakbeurt.

De benadeelde deed op maandag 4 februari aangifte op het politiebureau Geyersvlijt. J.V. heeft bij de politie verklaard dat hij zich schuldig heeft gemaakt aan diefstal van het geldbedrag uit het voertuig. Met een deel van het gestolen geld schafte hij een voertuig aan. Met het voertuig heeft hij ook een aanrijding veroorzaakt.

Tijdens het politioneel onderzoek constateerden de wetsdienaren de zichtbare schade aan het voertuig van J.V. Het voertuig is in beslag genomen. J.V. verklaarde verder dat hij de buit met anderen heeft verdeeld. Er wordt gewerkt aan de opsporing en aanhouding van die personen.

J.V. is in het jeugdcellenhuis opgesloten. Dit cellenhuis is verbonden aan het Opa Doeli Doorgaanscentrum.

Overige berichten