fbpx
17-jarige in rug gestoken door 15-jarige tiener

GFC NIEUWS- Een 17-jarige jongen werd in het weekend in zijn rug gestoken door een andere jeugdige van 15 jaar in het Flora-project.

De 17-jarige moest per ontboden ambulance overgebracht worden naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

Uit het politieonderzoek is naar voren gekomen dat de jongens tot twee rivaliserende bendes behoren in het Flora-project en dat zij elkaar vaak uitdagen.

Op 29 februari kwamen de groepen elkaar tegen op de hoek van de Ormosia- en Ramboetanstraat. Zij kregen in eerste instantie een woordenwisseling met elkaar die uitmondde in een gevecht waarbij de 15-jarige jongen, de 17-jarige in zijn rug stak met een scherp voorwerp.

Een vriend van het slachtoffer sloeg de 15-jarige met een eindhout. Beiden renden toen naar huis om hulp te zoeken. Hun ouders bracht ze naar de politie.

Hangende het onderzoek is de 15-jarige jongen aangehouden en opgesloten voor onder andere zware mishandeling.

Deze zaak is voor verder onderzoek overgedragen aan de politie van de afdeling Jeugdzaken.

Meer nieuws

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)