17-jarige bromfietser overlijdt in ziekenhuis na te zijn overreden door vrachtwagen

GFC NIEUWS- De 17-jarige bromfietsbestuurder, Deepak Khedoe, is op vrijdagmorgen 10 april overreden door een vrachtwagen, nadat hij met zijn bromfiets kwam te vallen op de Misgunstweg in Saramacca.
Volgens het onderzoek van de politie reed de 37-jarige vrachtwagenbestuurder, Clinton S., over de Misgunstwe. Hij kwam vanuit de richting van het Inheems dorp Columbia en reed in de richting van Groningen. Ter hoogte van het dorp bevindt zich een S-bocht.
Khedoe, die vanuit tegenovergestelde richting kwam aangereden, kwam ter hoogte van de S-bocht op het wegdek te vallen met zijn bromfiets. Hij belandde daarbij op de rijhelft van de vrachtwagen met het gevolg dat een der achterwielen van dit voertuig over hem heen reed.
Deze zwaargewonde bromfietser werd met de ambulance naar de afdeling Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis overgebracht voor het krijgen van medische hulp. Hij werd opgenomen op de afdeling Intensive Care(IC) en overleed omstreeks negen uur in de avond.
Beide voertuigen zijn ter herkeuring door de politie in beslag genomen en het ontzielde lichaam van Deepak is afgestaan aan zijn nabestaanden.
Het rijbewijs van de vrachtwagenbestuurder is niet ingevorderd. Na verhoor werd hij heengezonden.

Overige berichten