fbpx
Facebook Pagelike Widget

1660 viert eenjarig bestaan met het volk

De Suriname Taxicentrale 1660(STC1660) heeft vandaag rond 12.00 uur de spits van haar verjaardagactiviteiten afgebeten in het centrum van Paramaribo.

“We bestaan 1 jaar. En in 1 jaar tijd hebben wij successen en tegenslagen gehad, wij hebben ondersteuning en tegenwerking ervaren. Maar bovenal, wij zijn gegroeid. En dat zullen wij tonen”, zei directeur Gilbert Purperhart.

Vandaag heeft STC 1660 de binnenstad geel gekleurd. De gele auto’s stroomden in een colonne door de straten van Paramaribo Centrum.

Nadat alle voertuigen zich aan de Prinsenstraat hadden aangemeld, was het wachten op het sein van de Motor Surveillance Dienst(MSD) om in een cologne van ruim 60 auto’s zich naar de Domineestraat te verplaatsen.

Het is de eerste keer dat een taxibedrijf op een dergelijke wijze feestviert met het volk. Het concept van STC wordt ook door andere ondernemers overgenomen.

Op zondag 29 maart zal de STC vrij sportief bezig zijn. Dan geeft zij voornamelijk terug aan de jongeren, maar ook de ouderen onder ons zullen aan hun trekken komen.

Meer nieuws

Surinaamse kunst in de VS

GFC NIEUWS- Van 7 Surinaamse kunstenaars, verbonden aan Readytex Art Gallery, is werk opgenomen in een groepsexpositie in de VS: Cultural Encounters: Art of Asian…

Adhin wordt vandaag gehoord door hoorcommissie DNA

GFC NIEUWS- Parlementariër Ashwin Adhin wordt vandaag door een ingesteld hoorcommissie van De Nationale Assemblee (DNA) gehoord over zijn betrokkenheid bij vernietiging van media-apparatuur van…

Amoksi: Uitspraken Bouterse vrij ernstig

GFC NIEUWS- De uitspraken gedaan door ex-legerleider tevens ex-president Desi Bouterse tijdens een NDP-meeting in Ocer om de macht over te nemen middels wapens zijn…