fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

16-jarige opgepakt voor diefstal geld en sieraden uit voertuig lockdown-overtreder

GFC NIEUWS- De 16-jarige R.B. is op 19 december door de politie van Uitvlugt thuis opgespoord en aangehouden voor diefstal.
De 31-jarige benadeelde J.S. die op 16 december als Lockdow- overtreder werd overgebracht naar de hal van de Politie Academie, ontdekte op 17 december dat er een geldbedrag in SRD, een gouden hanger en een gouden ring uit haar voertuig waren gestolen.
De vrouw verklaarde dat ze haar auto langs de Kasabaholo liet staan. Ze gaf verder aan dat de ruit van haar portier niet helemaal dichtgaat en dat de verdachte R.B. hiervan op de hoogte is.
R.B. gaf bij de voorgeleiding aan dat hij vanop een afstand zag dat J.S. door de politie werd staande gehouden. De vrouw die vermoedelijk Yami bij zich had, gooide dit bij het zien van de politie onder haar auto. Als lockdown-overtreder werd zij vervolgens meegenomen door de politie.
Hierna liep hij naar het voertuig en nam alleen de Yami onder het voertuig en verrichtte geen andere strafbare handelingen. De gestolen goederen zijn nog niet terecht.
R.B. die meermalen in aanraking is gekomen met de politie, is in verzekering gesteld.
Vanwege zijn jeugdige leeftijd is hij ondergebracht in het jeugdcellenhuis van Opa Doelie.

OOK INTERESSANT
Start pilot taakstraffen onder leiding van Openbaar Ministerie