fbpx

16-jarige brein achter diefstal iets meer dan SRD 100.000 familielid

GFC NIEUWS- Zeven verdachten, waaronder een neefje van het slachtoffer, zijn op 7 mei aangehouden op verdenking van diefstal van een geldbedrag
Het slachtoffer deed aangifte van diefstal bij de politie van Richelieu van iets meer dan SRD 100.000. De benadeelde vermoedde dat zijn 16-jarig neefje S.G. de diefstal had gepleegd.
Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de recherche afdeling van Politie Regio Oost. Het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) werd in ook in stelling gebracht om S.G. ter aanhouding op te sporen.
De 16-jarige S.G en zijn vrienden Ivanildo P.(22), Anton P. (31) en de autobestuurder Olton P.(46) zijn staande en vervolgens aangehouden door leden van het RBT.
S.G. en zijn vrienden reden in een auto die bestuurd werd door Olton P.
Bij een onderzoek in het voertuig werd een groot deel van het geldbedrag terug gevonden. Het geld was verstopt in de motorkap van het voertuig. Deze verdachten werden overgedragen aan de recherche van Politie Regio Oost.
Het onderzoek van de recherche bracht nog drie verdachten in beeld te weten: de 17-jarige M.G., de 17- jarige J.D en de 18-jarige B.D. Deze verdachten zijn ook aangehouden omdat zij ook een deel van het gestolen geld bij zich hadden.
Alle zeven verdachten zijn hangende het onderzoek opgesloten.

BEKIJK OOK
CCS initieert leesbevorderingsproject