fbpx
16-jarige brein achter diefstal iets meer dan SRD 100.000 familielid

GFC NIEUWS- Zeven verdachten, waaronder een neefje van het slachtoffer, zijn op 7 mei aangehouden op verdenking van diefstal van een geldbedrag

Het slachtoffer deed aangifte van diefstal bij de politie van Richelieu van iets meer dan SRD 100.000. De benadeelde vermoedde dat zijn 16-jarig neefje S.G. de diefstal had gepleegd.

Het onderzoek in deze zaak werd overgedragen aan de recherche afdeling van Politie Regio Oost. Het Regio Bijstand Team Oost (RBTO) werd in ook in stelling gebracht om S.G. ter aanhouding op te sporen.

De 16-jarige S.G en zijn vrienden Ivanildo P.(22), Anton P. (31) en de autobestuurder Olton P.(46) zijn staande en vervolgens aangehouden door leden van het RBT.

S.G. en zijn vrienden reden in een auto die bestuurd werd door Olton P.

Bij een onderzoek in het voertuig werd een groot deel van het geldbedrag terug gevonden. Het geld was verstopt in de motorkap van het voertuig. Deze verdachten werden overgedragen aan de recherche van Politie Regio Oost.

Het onderzoek van de recherche bracht nog drie verdachten in beeld te weten: de 17-jarige M.G., de 17- jarige J.D en de 18-jarige B.D. Deze verdachten zijn ook aangehouden omdat zij ook een deel van het gestolen geld bij zich hadden.

Alle zeven verdachten zijn hangende het onderzoek opgesloten.

Meer nieuws

Vergunning City Change opgeschort

GFC NIEUWS- De Centrale Bank van Suriname heeft conform artikel 38 lid 2 Wet Toezicht Geldtransactiekantoren 2012 de door haar aan City Change, gevestigd aan…

China wil versterking band met Suriname

GFC NIEUWS- De ambassadeur van China, Liu Quan, heeft tijdens een bezoek aan de minister van Natuurlijke Hulpbronnen (NH), David Abiamofo, het belang van het…

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…