fbpx

16-jarig meisje verkracht in Sosis

GFC NIEUWS- De politie van Flora kreeg in de vroege ochtend van 19 augustus een melding binnen dat een tiener was verkracht in het Willebrord Axwijk Sportcentrum, meer bekend als Sosis.

De wetsdienaren gingen naar de genoemde locatie, alwaar zij het slachtoffer aantroffen. Het bleek een 16-jarig meisje te zijn.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voor gekomen dat het meisje en haar 17-jarige vriend naar het sportcentrum waren om te flirten.

Aldaar werden zij overrompeld door twee mannen van wie een gewapend was met een vuistvuurwapen. Onder bedreiging met het wapen werd de 17-jarige vriend weggejaagd. Daarna hebben de twee criminelen het meisje verkracht.

BEKIJK OOK
Fietser dood na aanrijding

Daags na het gebeurde werden de vermoedelijke daders in beeld gebracht door de politie. Het waren de 28-jarige Clarence W. en de 30-jarige Gregory P.

Op 20 augustus werd Clarence W. opgespoord en aangehouden en de mede verdachte Gregory P. werd op 23 augustus opgespoord en aangehouden.

De zaak is door de politie van het bureau Flora voor nader onderzoek overgedragen aan de afdeling Kapitale delicten.

Gregory ontkent dat hij zich vergrepen heeft aan het meisje, terwijl zijn kompaan Clarence wel toegeeft dat zij de tiener hebben verkracht.

Gregory en Clarence zijn hangende het onderzoek opgesloten.