16-jarig meisje zeer ontevreden over haar uiterlijk, ondergaat 100 cosmetische ingrepen in 3 jaar

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 16-jarig meisje dat bekend staat als “jongste verslaafde aan plastische chirurgie” beweert in drie jaar tijd niet minder dan 100 cosmetische ingrepen te hebben ondergaan in een poging haar uiterlijk te verbeteren.

Zhou Chuna, een jonge Chinese influencer met meer dan 300.000 volgers op Sina Weibo, heeft haar online carrière opgebouwd rond plastische chirurgie en documenteert haar extreme transformatie van een normaal ogend meisje naar een popachtig idool over een periode van drie jaar, schrijft Oddity Central.

Ze is niet het enige meisje dat zich op zeer jonge leeftijd tot cosmetische verbeteringen heeft gewend, maar de zaak van Zhou Chuna wordt als uniek beschouwd vanwege het enorme aantal procedures dat ze heeft uitgevoerd (ongeveer 100) in een relatief korte tijd (3 jaar) .

Ondanks dat ze beweert ernstige bijwerkingen te hebben ondervonden als gevolg van haar verslaving aan plastische chirurgie, zoals geheugenverlies en permanente littekens, zegt de 16-jarige dat het het allemaal waard is.

Intussen heeft ze ruim US$ 620.000 uitgegeven aan plastische chirurgie.

Foto: Oddity Central

Overige berichten