fbpx

15-jarige scholier doet aangifte tegen man die haar bedreigt met verkrachting

Een 15-jarige scholier deed op vrijdag 22 februari aangifte van feitelijke aanranding en bedreiging met verkrachting tegen een man die ze kent als Langa.

Zij verklaarde dat ze na school op de bus stond te wachten om naar huis te gaan toen Langa voorbijreed en haar een lift aanbood.

Het meisje zegt dat ze in eerste instantie weigerde, maar dat na aandringen van Langa besloot ze om met hem mee te gaan.

Tijdens de lift naar huis begon hij haar opeens te betasten. De man gaf aan dat hij haar op dinsdag 26 februari van school zou ophalen om seks te bedrijven. Dat zou hij op dreigende toon hebben gezegd.

OOK INTERESSANT
Braziliaan Costa Silva door politie gezocht voor deelneming aan criminele organisatie

De verdachte Raddjinderkoemar alias Langa werd op dezelfde dag van de aangifte opgespoord, maar niet thuis aangetroffen. Naar zeggen van zijn echtgenote bevond hij zich voor werkzaamheden in het binnenland.

Radjindrakoemar meldde zich op maandag 25 februari aan op het politiebureau en is hangende het onderzoek opgesloten.

Radjinderkoemar ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan de strafbare feiten waarvan hij wordt verdacht. Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan de afdeling Jeugdzaken van de politie.