fbpx
15-jarige Amalia Kersten al dagen vermist na woordenwisseling met moeder

GFC NIEUWS- De 15-jarige Amalia Maxima Kersten is al enkele dagen spoorloos na een woordenwisseling met haar moeder te hebben gehad.

De moeder heeft intussen aangifte gedaan bij de politie die een officieel opsporingsbericht heeft geplaatst.

Amalia vertrok op dinsdag 18 augustus omstreeks 13:00 uur na een woordenwisseling met haar moeder van haar woning aan de Zapatero Houtstraat, Wanica, en is sindsdien niet teruggekeerd.

Hieronder haar signalement:

Etniciteit:…….gemengd
(Hindoestaan/Indiaan/Braziliaan)

Gelaatskleur:………………….lichtbruin

Haar:………………………sluik/lang

Lichaamsbouw:……………vol

Geschatte lichaamslengte:…..1.70 M

Eenieder die informatie kan verstrekken over de verblijfplaats van deze vermiste wordt verzocht om contact te maken met de politie van de Afdeling Jeugdzaken op de telefoonnummers 404565; 404756, de Centrale Meldkamer op 115 of de dichtstbijzijnde politiepost.

Meer nieuws

Man (26) overleden na botsing met boom

GFC NIEUWS- 29/11/20- Bij een eenzijdig ongeval is zondagmorgen een 26- jarige man om het leven gekomen. Getuigen hebben het slachtoffer nog gereanimeerd.

Covid-19: 82 testen, 1 positief

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal testte slechts 1 persoon in Paramaribo positief op Covid-19. In totaal zijn 82 testen uitgevoerd.

Wayana willen eeuwenoud pad herstellen

GFC NIEUWS- Door een historisch looppad van de Wayana in Zuid-Oost Suriname weer open te kappen, kunnen de Wayana Inheemsen, die dorpen hebben in zowel…

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.