fbpx

“14-jarige tiener wilde stief-grootmoeder allang vermoorden”

GFC NIEUWS- De 14-jarige K. G. liep al enige tijd rond met de gedachte om zijn stief-grootmoeder te vermoorden, blijkt uit het voorlopig onderzoek van de politie.

K. G. werd dinsdag aangehouden door rechercheurs van de afdeling Kapitale Delicten. De jeugdige wordt verdacht van het vermoorden van de 64-jarige Bibi Fareeda Nisha Hakim op donderdag 17 oktober in haar woning.

Hakim was de partner van de grootvader van de verdachte. De verdachte woont bij zijn grootvader in huis. Het slachtoffer was de stief-grootmoeder van de verdachte.

Op grond van bepaalde feiten en omstandigheden bestaat bij de politie sterk het vermoeden, dat K.G. zijn stief-grootmoeder om het leven heeft gebracht. Daarna haalde hij de woning overhoop om de indruk te wekken dat zijn stief-grootmoeder slachtoffer was van een zogenaamde roofmoord.

BEKIJK OOK
Afrikaanse toestanden in Suriname: bewoners Anton Dragtenweg al 2 weken zonder water

Uit het politioneel onderzoek is tot nu toe naar voren gekomen, dat de verdachte ettelijke keren geld van Hakim heeft gestolen en dat hij al enige tijd met het idee leefde om haar van kant te maken.

K.G. is ingesloten, terwijl deze zaak verder wordt onderzocht door Kapitale Delicten met ondersteuning van de afdeling Jeugdzaken.