14- jarige Surinaamse jongen gebroken door verdriet en schaamte nadat pikante beelden van moeder opduiken

GFC NIEUWSREDACTIE- Een 14- jarige jongen uit Paramaribo gaat er geestelijk helemaal aan onderdoor nadat hij erachter is gekomen dat er zeer pikante beelden van zijn moeder zijn opgedoken.

De tiener heeft mentaal zoveel moeite met het gebeuren, dat hij momenteel noodzakelijke begeleiding krijgt.

De alleenstaande moeder van de tiener zou volgens informatie die door het KIVC aan GFC Nieuws is verstrekt, jaren geleden goedkeuring aan haar toenmalige sugardaddy’s hebben gegeven om foto’s en video’s te maken tijdens hun intieme momenten.

Een buurjongen van het kind verklapte eerder deze maand aan de 14- jarige dat mensen in hun straat vertellen dat er gênante beelden rondgaan waarop te zien is dat zijn moeder fellatio aan het uitvoeren is.

Het kind confronteerde zijn moeder met de verregaande bewering. De vrouw gaf eerlijk toe aan haar zoon dat er in het recente verleden vaker beelden van haar zijn gemaakt terwijl ze van bil ging met haar sponsors.

Een lid van het VrouwenCollectief voert sinds het aan het licht brengen van deze delicate kwestie, op verzoek van zijn moeder, regelmatig gesprekken met de tiener in een poging hem te helpen het trauma te verwerken.

Het onschuldig slachtoffer durft naar verluidt uit schaamte niet meer vrijuit in zijn straat te lopen en legt ook geen bezoekjes meer af aan de buren.

Foto ter illustratie.