fbpx
14-jarige jongen ernstig mishandeld door groep jongens en in sloot achtergelaten

GFC NIEUWS- Een 14-jarige jongen is zondagmiddag ernstig mishandeld door een groep jongens. Het slachtoffer was volkomen weerloos tegen de slaande en schoppende groep.

Het geweldsincident vond plaats in Rotterdam(NL), meldt de Nederlandse politie.

Het slachtoffer reed op zijn fiets, werd belaagd door de groep, tegen de grond gewerkt en kreeg verschillende schoppen tegen het hoofd. Uiteindelijk belandde hij in een sloot, waarna de daders zich uit de voeten maakten.

Een voorbijganger greep in en bracht het slachtoffer naar een nabijgelegen tankstation, waar de politie werd gebeld. De tiener is gebracht naar het ziekenhuis. Waarom hij is aangevallen en zo bruut werd mishandeld, is onduidelijk en wordt onderzocht.

Twee jongens van 14 en twee van 15 jaar, allen uit Rotterdam, zijn aangehouden. Meer aanhoudingen worden niet uitgesloten.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.