fbpx

14- jarig meisje uit Paramaribo dat wegliep van huis had sensueel getinte communicatie met volwassen mannen

GFC NIEUWSREDACTIE- Het 14- jarig meisje uit Paramaribo- Noord dat deze week voor opschudding binnen haar familie zorgde door in overspannen toestand van huis weg te lopen, blijkt via het internet in contact te hebben gestaan met oudere mannen in het buitenland.

Het kind kreeg dinsdagmorgen ruzie met haar moeder en sloop in het geniep het huis uit. Haar familie startte een zoekactie en ze werd pas in de late namiddag gevonden bij een bushalte. GFC berichtte eerder hierover.

Onderzoek heeft uitgewezen dat het kind over sensuele zaken communiceerde met meerdere volwassen mannen die in Nederland wonen.

De tiener heeft de laatste maanden vaker aangegeven dat ze zo snel mogelijk wil vertrekken uit Suriname en een nieuw leven wil beginnen in Europa.

BEKIJK OOK
Een nette vrouw neemt geen wraak op haar ex, ook al is hij vreemdgegaan

Het sterke vermoeden bestaat dat mannen met wie ze in contact stond, haar een extreem rooskleurig beeld hebben geschetst over het leven in Holland.

Het KIVC laat aan GFC Nieuws weten dat ouders van jonge meisjes extra waakzaam moeten zijn en in de gaten moeten houden met wie hun dochters communiceren.

“Er zijn veel figuren met slechte bedoelingen op het internet actief”.

“Het is voor hun welzijn en veiligheid raadzaam om frequent na te gaan waarmee uw kinderen bezig zijn zodat er op tijd ingegrepen kan worden”, aldus Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief.

foto ter illustratie