fbpx
13 verdachten aangehouden in onderzoek naar georganiseerde drugsmisdaad

GFC NIEUWS- De politie en FIOD hebben dinsdag dertien verdachten aangehouden in een onderzoek naar georganiseerde misdaad.

Het betreft een onderzoek in de Rotterdamse (NL) haven, meldt de Nederlandse politie.

Ook werden verschillende woningen en bedrijfspanden in de regio Rotterdam doorzocht. De aangehouden verdachten worden verdacht van betrokkenheid bij de invoer en doorvoer van en handel in verdovende middelen. Vanwege het onderzoeksbelang worden de aanhoudingen en doorzoekingen nu pas naar buiten gebracht.

Het gaat in totaal om 13 verdachten in de leeftijd tussen 28 en 37 jaar oud. Vier van hen worden verdacht van het vormen van een criminele organisatie.

Tijdens de doorzoekingen werden naast contante geldbedragen onder meer een vuurwapen, een gestolen auto, luxe merkkleding en dure kledingaccessoires aangetroffen. Deze goederen zijn in beslag genomen.

Meer nieuws

Wegomlegging in verband met 25 november

GFC NIEUWS- In het kader van de herdenking van 45 jaar Staatkundige Onafhankelijkheid, waarbij door de gewapende machten een parade en defilé zal worden gehouden,…

Dorpelingen keuren kaart Wit Santi goed

GFC NIEUWS- Bewoners van Wit Santi in Para hebben afgelopen zaterdag de kaart van het woon- en leefgebied van Wit Santi goedgekeurd tijdens een dorpsvergadering.

Gouddelver vermoedelijk verdronken

GFC NIEUWS- Het levenloos lichaam van de 22-jarige gouddelver Marvin Klassie is op 22 november door andere gouddelvers in een kreek in het dorp Waki…

PAHO doneert aan Volksgezondheid

GFC NIEUWS- De Pan American Health Organization (PAHO)/World Health Organization (WHO) heeft persoonlijke beschermingsmiddelen gedoneerd aan het ministerie van Volksgezondheid.

6 nieuwe coronabesmettingen

GFC NIEUWS- Het afgelopen etmaal zijn 6 personen positief getest op Covid-19 en 2 genezen. Het aantal actieve gevallen is 22.

ANRS en politie Latour houden verkeerscontroles

GFC NIEUWS- De afdeling Automatische Nummerplaten Registratie Systeem (ANRS) heeft samen met andere wetsdienaren van het politiebureau Latour op 17 november een gezamenlijke verkeerscontrole gehouden.