fbpx
13 – jarige speler van Transvaal loopt stage bij Feyenoord

De 13 – jarige speler van Transvaal, Ferando Hoepel, vertrok vrijdagavond naar Rotterdam, Nederland voor een stage van een week.

Alvorens zijn ouders hem naar de luchthaven van Zanderij brachten kwam hij in de traditionele groene kleur van Transvaal gekleed om zijn teammakkers, trainers en andere jeugdspelers gedag te zeggen. Daarbij werd aan hem heel veel succes toegewenst.

Zefanja Blankendaal bestuurslid van Transvaal is blij dat één van haar jeugdspelers uit de ruim 180 voetballers bij de Feyenoord Soccercamp van het vorig jaar als beste speler geselecteerd is.

De Soccercamp werd in de periode 22 tot en met 26 september 2014 afgewerkt op het veld van OASE.

Zefanja zegt dat Hoepel behoorde tot de groep van Transvalers die deelname aan het kamp niet zelf kon betalen. Met ondersteuning van een sponsor heeft hij kunnen deelnemen en is uitgeroepen tot de beste voetballer tijdens het kamp.

Moeder Monique Levant is ingenomen met de prestaties van haar zoon. Hij moet zich zondag aanmelden bij Feyenoord en start maandag met de trainingen.

Als hij door de selectie van zijn stage heen is, krijgt hij een contract van 2 jaar aangeboden. Feyenoord heeft al de kosten voor de reis gedekt.

Foto: Ferando Hoepel (uiterst rechts in het groen) met enkele spelers van de u-7 en de u-9.

Meer nieuws

Ricardo Panka nieuwe woordvoerder NDP

GFC NIEUWS- De Nationale Democratische Partij (NDP) laat in een persbericht weten dat vanaf 27 november Ricardo Panka als woordvoerder van de partij zal optreden.

DOE en A20 gaan samenwerken

GFC NIEUWS- Met het oog op de stabiele ontwikkeling van Suriname, tekenen op 27 november de politieke partijen Democratie en Ontwikkeling in Eenheid (DOE) en…

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…