fbpx
13-jarig meisje verkracht en vermoord tijdens lockdown in Mexico

GFC NIEUWS- Een 13-jarig meisje werd eerst verkracht en daarna vermoord, nadat een onbekende persoon de woning binnendrong, terwijl haar moeder enkele boodschappen aan het halen was tijdens lockdown in Mexico.

Het levenloos lichaam van Ana Paola werd door de politie ontdekt in haar slaapkamer van de woning in Nogales, Mexico.

In Mexico krijgen personen die dringend boodschappen moeten halen tijdens lockdown-uren daartoe wel de gelegenheid. De moeder liet het meisje thuis achter en ging niet ver van hun woning naar een supermarkt.

Op een gegeven moment kreeg ze een telefoontje van haar ex-partner, de vader van het meisje, dat hij het meisje niet kan bereiken.

De vrouw spoedde zich naar huis en trof de politie bij haar woning aan. In de slaapkamer zag ze het levenloos lichaam van haar dochter. Het meisje had een aantal verwondingen aan haar lichaam.

Niemand is nog aangehouden. De politie roept de samenleving op om alle informatie die kan leiden tot het achterhalen van de dader door te spelen.

Meer nieuws

Nickerie drie agronomen rijker

GFC NIEUWS- Sanchit Chandenie, Gangapersad Roshnie en Jaggessar Chandriekapersad zijn de eerste drie studenten die, zijn afgestudeerd van het programma Agronomie aan het Polytechnic College…

‘Suriname surprise op Curaçao’

GFC NIEUWS- Roberto Tjon A Meeuw, Surinaams kunstenaar en surfliefhebber op Curaçao, spat heldere kleuren verf over tientallen tegeltjes.

Nieuwe RvC bij BGVS

GFC NIEUWS- Het Bedrijf Geneesmiddelen Voorziening Suriname (BGVS) heeft een nieuwe raad van commissarissen (RvC).

“Suriname staat er als land”

GFC NIEUWS- “Sommigen zeggen dat ons land 45 jaar heeft verkwist. Anderen spreken van verloren dromen. Ik zie dat anders. Ik zie een land dat…

5 nieuwe coronagevallen genoteerd

GFC NIEUWS- 5 personen zijn besmet geraakt met het coronavirus. Deze gevallen deden zich voor in Paramaribo (2), Wanica (2) en Para (1)

Lijk 19-jarige visser aangespoeld

GFC NIEUWS- Het ontzielde lichaam van de ongeveer 19-jarige visser Ulrick France is in de vroege ochtend van 23 november nabij de steiger aan de…

“Ook wij gaan weer naar school!”

GFC NIEUWS- Samen met alle scholen is ook de stimulatiegroep voor dove- en slechthorende kinderen van start gegaan met het nieuwe schooljaar.

Geslaagde Independence Day Run 2020

GFC NIEUWS- Nadat al vroeg in het jaar duidelijk werd dat de Srefidensi Marathon dit jaar geen voortgang zou vinden heeft een aantal hardlopers het…