fbpx

12 beroemdheden die onthulden met hoeveel mensen ze hebben geslapen

GFC NIEUWSREDACTIE- Terwijl sommige sterren ervoor kiezen om de lippen stijf op elkaar te houden over hun romances, hebben deze beroemdheden besloten om alles over hun seksleven te vertellen.

1. Jennifer Coolidge

De rol van Jennifer Coolidge in ‘American Pie’ leverde haar meer op dan alleen een fanbase – het had ook veel voordelen voor haar seksleven.

In de film speelde Jennifer de moeder van Steve Stifler die berucht een seksuele ontmoeting had met een van de klasgenoten van haar zoon en op haar beurt kreeg ze veel “actie” buiten beeld.

Jennifer schat dat ze met 200 mensen heeft geslapen nadat de film was ingepakt.

2. Charlie Sheen

In 2000 praatte Charlie Sheen met Maxim over zijn seksleven en onthulde dat hij met iedereen had geslapen, van pornosterren tot het alledaagse buurmeisje.

Nadenkend over met hoeveel vrouwen hij was geweest, schatte Charlie dat het in de duizenden was.
“Als je wilt dat ik een wilde gok neem, zeg ik 5.000”, zei Charlie destijds.

3. Mariah Carey

Mariah Carey heeft in haar carrière nogal wat spraakmakende romances gehad, maar ze zegt dat ze slechts met een handvol mensen is geweest. Sterker nog, de muzikant zegt dat er in totaal maar vijf mensen zijn geweest met wie ze heeft geslapen.

4. Hugh Hefner

Voordat Playboy-oprichter Hugh Hefner overleed, zei hij dat hij niet helemaal zeker wist met hoeveel vrouwen hij had geslapen, maar hij vermoedde dat het ergens boven de duizend was.

5. Gene Simmons

Gene Simmons zegt dat hij met duizenden vrouwen sliep – en fotografisch bewijs heeft om het te bewijzen. Gene legde uit dat hij polaroidfoto’s maakte met bijna al zijn partners door de jaren heen.

Later verbrandde hij de meeste foto’s voordat hij trouwde met zijn vrouw Shannon Tweed.

“Ik deed geen drugs in de gekke tijden, maar wel aan seks. Heb ik met 4.800 vrouwen geslapen? Ik had wel de polaroids om het te bewijzen, oh ja,” vertelde Gene aan The Sun.

6. Amy Schumer

In Amy Schumer’s memoires “The Girl With the Lower Back Tattoo”, onthulde ze dat ze haar hele leven met 28 mensen had geslapen, hoewel ze zich niet helemaal alles van elke persoon herinnerde.

BEKIJK OOK
Lil Nas X pauzeert Atlanta Concert om noodgeval: hij moest poepen

7. Dennis Rodman

Voormalig basketbalster Dennis Rodman schatte ooit in een interview met StarTribune dat hij tijdens zijn carrière met meer dan 2.000 ‘meisjes’ was geweest. Bovendien zei hij dat “waarschijnlijk 500” van hen ‘golddiggers’ of erger waren.

8. Lamar Odom

Lamar Odom deelde in zijn memoires, “Darkness to Light”, dat hij zijn hele leven met meer dan 2.000 vrouwen had geslapen, waarvan er vele “onenightstands” waren en “te veel strippers bevatten om te tellen”.

9. Vinny Guadagnino

“Jersey Shore” -ster Vinny Guadagnino deelde ooit dat hij tijdens zijn wilde dagen “waarschijnlijk” met meer dan 500 mensen had geslapen en dat het aantal “kon zijn” zo hoog als 1.000. Hoewel veel van zijn hookups waren gedocumenteerd op reality-tv, gaf hij toe dat het denken erover hem een vies gevoel gaf.

10. Wilt Chamberlain

Voor zijn overlijden beweerde basketbal Hall of Famer Wilt Chamberlain dat hij tijdens zijn carrière met 20.000 vrouwen had geslapen. In zijn boek ‘A View from Above’, dat werd gepubliceerd toen hij 55 was, zegt hij dat dat aantal betekende dat hij het grootste deel van zijn leven elke dag met minstens één vrouw had geslapen.

11. Ric Flair

In 2017 onthulde voormalig WWE- en WCW-kampioen Ric Flair tijdens ESPN’s “30 for 30” -documentaire dat hij met 10.000 vrouwen had geslapen. Hij vertelde dat die vrouwen allemaal voor zijn inmiddels vrouw Wendy Barlow waren gekomen, met wie hij in 2018 trouwde.

12. John Oates

Hall & Oates-zanger John Oates zegt dat voordat hij in 1994 de knoop doorhakte met zijn vrouw Aimee, hij gelooft dat hij waarschijnlijk met duizenden vrouwen heeft geslapen.

Hij legde verder uit dat het in die tijd veel gemakkelijker was om relaties met meerdere vrouwen te hebben omdat er geen mobiele telefoons of internet waren.