fbpx

11- jarige jongen uit Wanica met hoofdluizen wordt ‘kapot’ gemaakt door ‘vrienden’

Een 11- jarige jongen uit Wanica gaat door een ware hel sinds bekend is geworden dat hij hoofdluizen heeft. Het kind kreeg ernstige psychische problemen nadat drie ‘vrienden’ de informatie over zijn probleem verspreid hebben binnen een Whatsapp groep.

Daarbij zijn er via deze groep, waar de jongen ook lid van was, daarenboven extreem beledigende reacties over zijn uiterlijk en volgens hen slechte woonomstandigheden geplaatst.

De 11- jarige durft volgens zijn moeder nu de deur niet meer uit, wil niet meer naar school en is erg depressief. “Mijn kind wil niet meer eten en is erg verdrietig. Hij ziet het niet meer zitten in het leven. Het is verschrikkelijk dat er nog mensen zijn die ervan genieten anderen te pesten. Ze hebben geen idee wat ze aanrichten”, meent de moeder.

Ze laat weten dat haar zoon intussen geen hoofdluizen meer heeft, voor niemand een gevaar vormt en eist dat de nare berichten die over haar zoon worden gedeeld direct worden verwijderd.

Een leerkracht laat aan GFC Nieuws weten dat ze voorstander is van meer voorlichting over pesten. “Wij moeten onze kinderen beter uitleggen hoeveel schade ze kunnen aanrichten door het pesten. Niet een ieder is bestand tegen pesten, het is niet goed dus doe dat gewoon helemaal niet” aldus de onderwijzeres.

Naar meer berichten...