fbpx

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/gfcnieu1/public_html/wp-content/themes/mts_newsonline/functions.php on line 175

11-jarige jongen na aanrijding overleden in ziekenhuis

De 11-jarige, Rosinio Djantana, is vanochtend in het ziekenhuis overleden. Rosinio was op zaterdag 30 juni door een auto aan de Meursweg aangereden. De autobestuurder reed na de aanrijding door en liet het slachtoffer in hulpeloze toestand achter.

Het slachtoffertje liep samen met een familielid aan de linkerzijde van de weg toen hij werd aangereden. Met een zware verwonding aan het hoofd werd het jongetje per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis. Hij werd ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care.

OOK INTERESSANT
Familie Asawini slaat alarm

De doorrijder werd tijdens het onderzoek van de politie van Rijsdijk na een tip op zijn werkplek aangehouden en overgedragen aan de Verkeersunit van regio Midden. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

De bestuurder is in verzekering gesteld, omdat hij het slachtoffer in hulpeloze toestand achterliet en vermoedelijk onder invloed heeft deelgenomen aan het verkeer.(GFC)