fbpx

11- jarige jongen in Suriname krijgt steeds harde klappen op oorschelp van moeder, oorsuizingen het gevolg

GFC NIEUWSREDACTIE- Een alleenstaande moeder die samen met haar kinderen woont in de Surinaamse hoofdstad Paramaribo is deze week tot de orde geroepen door het VrouwenCollectief.

De dame maakte er een gewoonte van om haar 11- jarige zoon harde klappen te geven op zijn oorschelpen en maakte daarbij steeds de opmerking dat hij beter moet leren luisteren naar haar instructies.

Het onfortuinlijke kind vertelde een vriendje over de bizarre mishandelingsmethode van zijn moeder. Hij voegde eraan toe dat hij na de meppen oorsuizingen krijgt.

BEKIJK OOK MEER GFC NIEUWS: Afslanksysteem Constantin werkt het beste volgens Amerikaans wetenschappelijk onderzoek

De makker van de 11- jarige legde aan zijn ouders uit wat er gaande was, waarna het KIVC werd ingeschakeld.

Jennifer Atmo van het VrouwenCollectief laat aan GFC Nieuws weten dat de “mishandelmoeder” is gewaarschuwd. De autoriteiten zullen worden ingeschakeld indien ze wederom geweld toepast.

BEKIJK OOK
25- jarige verliefde jongeman ruim anderhalf jaar 'misbruikt' door 41- jarige vrouw

Volgens informatie heeft het kind een vorm van ADHD en weten de huisgenoten niet goed hiermee om te gaan.

“Wij gaan nu samen met een voedingsexpert na op welke wijze wij hem kunnen helpen om rustiger te worden. Het vermoeden bestaat dat zijn voedings- en drinkpatroon niet gezond is”.

“Ook aan de familieleden is informatie verstrekt hoe ze moeten reageren indien er strubbelingen zijn en dat slaan beslist geen optie is”, zegt Atmo.

Het kind zou zich overvloedig tegoed doen aan gezoete dranken en lekkernijen. Mogelijk is dat een trigger van zijn hyperactieve gedrag.

BEKIJK MEER GFC NIEUWS: KLIK HIER